Zoeken naar:

Project Z is dé plek voor jongeren om na schooltijd samen te komen en te chillen.
Een plek voor naschoolse activiteiten én om huiswerk te maken.

Zit jij op het voortgezet onderwijs en word je ook zo makkelijk afgeleid door bijvoorbeeld je telefoon en social media? Lukt het je niet om je er zelf toe te zetten om aan je huiswerk te beginnen en gaat dit ten koste van jouw schoolresultaten? Meld je dan aan bij Project Z, wij geven je de juiste begeleiding en zorgen voor een goede balans tussen in- en ontspanning.

Voor sommige jongeren is het thuis te druk of juist veel te rustig om zich goed te kunnen concentreren. Ouders en jongeren lijken soms lijnrecht tegenover elkaar te komen staan als het gaat over huiswerk.

Vaak is het mogelijk om met de inzet van huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen de kansen op een diploma vergroten. Bij veel gezinnen gaat het inzetten van dit soort begeleiding vaak gepaard met moeilijke financiële keuzes. Project Z biedt laagdrempelige huiswerkbegeleiding, dat ingebed is in een breder programma wat bijdraagt aan gezond opgroeien.

Wij houden contact met ouders en school om mee te werken aan betere cijfers, binnen een leuke sociale omgeving.

Naast de rust en structuur die nodig is om op een geconcentreerde en effectieve manier huiswerk te maken, is er ook ruimte voor begeleide ontspanning en samen een gezonde maaltijd eten.

De kosten zijn €30 per maand. Dit is inclusief drinken, snacks en warme maaltijden.

SPECIALE ACTIE : Tot aan de kerstvakantie zijn er geen kosten verbonden aan Project-Z !!  SCHRIJF JE DUS NU IN!!

 

 

 

Aanmelden Project Z