Zoeken naar:

Huiswerk coaching wordt bij FC Zutphen aangeboden op dinsdag en donderdag

Sinds 2012 is Sportpark ‘t Meijerink de thuisbasis van FC Zutphen. WSportpark ‘t Meijerink is een moderne accommodatie met uitstekende voetbalfaciliteiten. Dankzij de hulp van veel leden is er de afgelopen jaren steeds meer sfeer aangebracht in en rondom het clubhuis. Dat vinden we belangrijk. Want bij FC Zutphen kun je lekker voetballen, denkt men mee in maatschappelijke vraagstukken maar het is bovenal ook erg gezellig.

 

Leerlingen komen op maandag- en donderdag middag vanaf 14:00 uur aan op Sportpark ’t Meijerink. Ze krijgen wat te drinken en een (gezonde) snack aangeboden, waarna ze tot 15:00 uur zelf hun tijd kunnen indelen. Denk aan een potje voetballen, gamen op de PlayStation of gewoon even lekker Whatsappen met vrienden of vriendinnen.

 

Om 15:00 uur start het eerste blok van 45 minuten waarin er geholpen wordt met het plannen van het huiswerk en waarna ze vervolgens met het huiswerk aan de slag kunnen.

 

Van 15:45 uur tot 16:15 uur zal er een ontspannings-/sportactiviteit aangeboden worden, om even het hoofd leeg te maken en lekker te bewegen.
Vervolgens start het tweede blok starten om 16:15 uur tot 17:00 uur. Als afsluiter gaan de leerlingen gezamenlijk en met de coach, eten. Ook het schoonmaken van de eetplek en de afwas, gebeurt gezamenlijk.

 

Aanmelden Project Z