Zoeken naar:

Huiswerk coaching bij Waterkracht wordt aangeboden op: dinsdag en donderdag.

Waterkracht is een neutrale, laagdrempelige ontmoetingsplek waar wijkbewoners van alle verschillende leeftijden en achtergronden welkom zijn en met elkaar in contact komen. Hier zijn zowel de bezoekers als de vrijwilligers een afspiegeling van de wijk Waterkwartier en de Zutphense samenleving. Iedereen doet ertoe en gaat respectvol met elkaar om. De inclusieve samenleving in het klein. Het is een huiskamer van de wijk waar je een spelletje kan doen of een boek lezen. Bij Waterkracht kan je met bekenden afspreken, maar je kunt ook alleen komen, omdat er altijd wel een (nieuwe) bekende aanwaait. Een restaurant waar je een betaalbaar kopje koffie kunt drinken, wat kunt lunchen of even lekker zitten werken of studeren. Een buurthuis waar je ondersteuning kunt krijgen, aan activiteiten mee kunt doen, zelf activiteiten kunt organiseren en aan je eigen ontwikkeling kunt werken.

 

In Waterkracht lopen ook veel jongeren binnen, om gewoon te relaxen, voor een praatje of om samen te pingpongen of tafelvoetballen. In deze voor veel jongeren inmiddels bekende en vertrouwde context wordt sinds oktober 2019 begeleiding bij het huiswerk maken aangeboden, om jongeren te motiveren en te ondersteunen bij hun schoolloopbaan.

 

Ter ontspanning worden in Waterkracht, in overleg met de jongeren, verschillende activiteiten aangeboden. Denk aan dansen, kickboksen, muziek maken (zoals trommelen), schilderen. De jongeren helpen ook zelf mee met het bereiden van een eenvoudige, gezonde warme maaltijd waar de middag mee wordt afgesloten.

 

Aanmelden Project Z